Welkom, Aanmelden

onze vermelding op www.keurmerk.info

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

24/7 Geopend.
Bestellen kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw bestelling wordt DIRECT volledig automatisch verwerkt.

Uw haardhout Binnen 2 werkdagen GRATIS BEZORGD!
U besteld en betaald uw openhaardhout heel gemakkelijk online in onze webwinkel. Haardhoutstunter.nl levert vervolgens uw bestelling binnen 2 werkdagen af. Uw bestelling wordt GRATIS bezorgd (m.u.v. de Waddeneilanden).

Tijdens het bestelproces kunt u in onze webwinkel eenvoudig ook zelf aangeven wanneer u uw bestelling wenst te ontvangen. Dit kan op werkdagen van maaandag t/m vrijdag. 

Track en Trace.
U ontvangt vooraf levering nummer en een e-mail van onze transporteur met een Track en Trace nummer en de aanlevertijd van uw bestelling (tussen 9:00 en 17:00).

U bestelling laten afleveren wanneer u niet thuis bent.
U hoeft niet speciaal thuis te blijven voor de aflevering van uw bestelling. Tijdens het bestelproces kunt u dit in onze webwinkel zelf aangeven. U moet dan wel even een briefje aan uw deur hangen zodat onze transporteur weet dat hij op het juiste adres is. De chauffeur neemt een half uur voor aflevering telefonisch contact met u op, om samen met u te bespreken waar uw bestelling mag komen te staan. Houdt u er wel rekening mee, dat mocht u niet bereikbaar zijn, de chauffeur uw bestelling zal plaatsen naar eigen inzicht.

Levering met vrachtwagen en electrische pompwagen.
Uw bestelling bij Haardhoutstunter.nl wordt bij u afgeleverd met een vrachtwagen met laadklep en met behulp van een elektrische pompwagen (zie foto 1).
Houdt u er alstublieft wel goed rekening mee, dat het voor de electrische pompwagen niet mogelijk is over onverharde wegen of paden te rijden. Evenals het rijden over opstaande randen, gras of grind.

- I.v.m. de breedte van de electrische pompwagen moet het (verharde) pad minimaal 60-65 cm zijn.
- I.v.m. de breedte van de pallet moet de doorgang van een steeg, poort of hek minimaal 125cm zijn.

Als er sprake is van een te smalle doorgang, kunnen sommige pallets ook via de zijkant opgepakt en verplaatst worden. Het is wel noodzakelijk dat u dit altijd even meldt tijdens het bestelproces in onze webwinkel. Zo doende kunnen wij hier dan rekening mee houden en, indien nodig, hierover contact met u opnemen.

Als leveren niet mogelijk is met een vrachtwagen.
Wanneer de vrachtwagen niet bij u in de buurt kan komen, dan kunt u dat aangeven tijdens het bestelproces. In dat geval wordt uw bestelling afgeleverd met een kleine bakwagen.


Als levering niet mogelijk is met een electrische pompwagen (onverharde wegen, grindpaden, gras ed.).
Wanneer het vanwege onverharde wegen/paden niet mogelijk is om met een electrische pompwagen uw bestelling af te leveren, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. In dat geval wordt uw bestelling afgelverd met een zogenaamde Kooiaap (zie foto 2). De transporteur zal vooraf telefonisch contact met u opnemen wanneer hij bij u in de buurt is om uw bestelling af te leveren. Er is namelijk niet iedere dag een vrachtwagen voorzien van een Kooiaap in uw omgeving beschikbaar.

Voor een dergelijke aanleveringen wordt u echter wel € 30,- achteraf extra in rekening gebracht.

Vragen / Opmerkingen.
Heeft u over bovenstaande nog vragen en/of opmerkingen laat het ons dan gerust weten middels ons contactformulier. Er zijn altijd voldoende flexibele mogelijkheden en oplossingen voor handen.

 

Foto 1.
Electrische Pompwagen

 

Elektrische pompwagen

Foto 2.
Kooiaap

Kooiaap