Welkom, Aanmelden

onze vermelding op www.keurmerk.info

Winkelwagen  

Geen producten

Verzending € 0,00
Totaal € 0,00

Afrekenen

26 mei 2018 

Uw privacy gegarandeerd!

Uw privacy is voor jou heel belangrijk. En dat begrijpen wij. Daarom houden wij ons ook aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze privacywetgeving geldt in de gehele Europese Unie (EU). Dit betekent dat uw gegevens altijd veilig bij ons zullen zijn en dat wij ervoor zorgdragen dat uw privacy ook echt uw privacy blijft.

Welke persoonlijke gegevens we gebruiken en wat we daarmee doen en waarom we ze nodig hebben nodig hebben, leest u hier onder.  

Als u na het lezen van ons privacybeleid nog vragen hebt, neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice.

Waarom gebruiken wij uw gegevens en hoelang bewaren wij deze?
Wanneer u bij onze webwinkel een bestelling plaatst, hebben wij uw gegevens nodig om uw bestelling te bezorgen en je betaling te kunnen verwerken. Deze gegevens hebben wij dus nodig om de overeenkomst uit te voeren. Hiervoor gebruiken wij uw naam, uw adresgegevens, uw IP-adres en uw e-mailadres. Voor de betaling ontvangen wij van uw bank de noodzakelijke betalingsinformatie om de transactie te kunnen verwerken.
 Van de belastingdienst moeten wij onze administratie met uw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren. 

- Statistieken 
Wij houden statistieken bij over hoe klanten onze webwinkel gebruiken, waarbij we ook individuele gegevens zoals bijvoorbeeld uw bestelhistorie kunnen inzien. Met deze statistieken verbeteren we onze dienstverlening en de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze webwinkel. Uiteraard zullen wij uw privacy ten allen tijde respecteren. Wilt u niet dat wij uw gegevens voor eerder genoemde redenen bewaren, laat ons dat dan even weten en we verwijderen uw gegevens onmiddellijk uit onze administratie.

- Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bezoekers te meten en statistieken bij te houden. We hebben de ‘data processing agreement’ van Google geaccepteerd en we hebben Google dus geen toestemming gegeven om data uit Google Analytics te gebruiken voor andere Google services. Daarnaast wordt uw IP-adres alleen anoniem gebruikt. 

- Cookies 
Onze webwinkels maken geen gebruik van cookies.
Google gebruikt voor sommige metingen cookies. Ondanks alles hebben wij geen volledig inzicht wat Google exact met de cookies doet. Wij adviseren u dus voor alle volledigheid ook hun privacyverklaringen te lezen.

Google AdWords - Analytical, retargeting, marketing
https://www.google.com/policies/privacy/

Google Analytics - Analytical, A/B testing 
https://www.google.com/policies/privacy/

Google+ - Social
https://www.google.com/policies/privacy/

- Contactformulier klantenservice 

Middels het contactformulier van onze klantenservice kunt u allerhande vragen stellen. Wij gebruiken hiervoor uw naam en uw e-mail adres. Wij bewaren deze informatie zes maanden nadat uw vragen door ons zijn beantwoord. 

Wie heeft er toegang tot uw gegevens? 
Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Het gaat dan bijvoorbeeld om bezorgpartners zoals PostNL, distributie / logistieke partners die in sommige gevallen rechtstreeks aan u producten / diensten leveren, betaalpartners en IT-dienstverleners. 

De partijen die van ons toestemming krijgen tot uw gegevens, mogen deze alleen gebruiken om u een dienst te leveren namens Warnaar Trading B.V. Tenzij zij zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van uw gegevens.

In bepaalde situaties zijn wij wettelijk verplicht onze gegevens te delen met overheidsinstanties zoals bijvoorbeeld als de politie, justitie of de belastingdienst bij een vermoeden van een mogelijk misdrijf. 

Hoe worden mijn gegevens beveiligd?
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:
- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
- Al uw vertrouwelijke gegevens worden tijdens het betaalproces versleuteld verzonden via een beveiligde HTTPS -verbinding.

Hoe kan ik zien waneer deze privacyverklaring is gewijzigd?
Indien er een wijziging plaats vind aan onze webwinkel is het mogelijk dat het ook nodig is om een wijzing aan te brengen aan deze privacyverklaring. Bovenaan elke privacyverklaring wordt een wijzigingsdatum vermeld. Bij elke nieuwe versie wijzigt deze datum.

Kan ik mijn gegevens laten wijzigen of verwijderen?                                                                                                                                                                                                            
Wilt u de gegevens die we van u hebben inzien laten wijzigen of verwijderen? Geen probleem. Laat het ons even weten middels het contactformulier van onze klantenservice. Heeft u vragen of meer uitleg nodig of wilt u precies weten welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen. Mail ons dan vooral.

Vragen of klachten?
Heeft u andere vragen, is er iets niet duidelijk of wilt u uw gegevens uit onze administratie laten verwijderen? Mail ons dan gerust en u ontvangt zo spoedig mogelijk antwoord. Wanneer u van mening bent dat Warnaar Trading B.V. niet goed omgaat met uw privacy dan kunt u contact opnemen met Autoriteit Persoonsgegevens.

Algemene Bedrijfsinformatie 
Warnaar Trading B.V.
Baars 27
1261PD Blaricum
e-mail: info@haardhoutstunter.nl
Kamer van Koophandel nr: 71875549 ( Warnaar Trading B.V.)

BTW nr: NL121121434B01